Az edző nemcsak a funkcionális tréninghez ért, hanem az elektromos padlófűtéshez is

Már gyerek korom óta az életem része a sport. Elképzelni se tudnám nélküle a mindennapjaimat. Így nőttem fel és meg kell mondanom, sajnálom azokat, akik sose kóstoltak bele vagy, ha igen akkor rossz élményeik vannak, mert akkor lemaradnak az igazán jó részéről. Egy nőnek nagyon nehéz ebben a világban erősnek és függetlennek lenni, ezért bármi, amitől erős, az önbizalmát növeli. Én legalábbis szeretem, ha fitt és üde vagyok, meg persze azt is, ha nincs olyan dolog, amihez nem értek. Persze ez lehetetlen, ami nem is rég derült ki az egyik edzésen.

Az edzőmet már nagyon fiatal korom óta ismerem, mondhatnám, hogy a „pótanyám”, úgyis barátnők anyukámmal, de azt még nem tudtam róla, hogy a fűtéssel kapcsolatos gondomat is ő oldja majd meg. Egyik funkcionális tréningünk után arról panaszkodtam, hogy mennyire sokat fizetek a fűtésért otthon és hogy még így is hideg van. Na persze a tréningen nem fáztam egy percet se…

Átküldte nekem a következő linket: elektromospadlofutes.info/arak-kalkulator. Elmondott egy pár olyan dolgot, ami felkeltette az érdeklődésemet. Miután hazaértem be is ültem a gépbe, hogy megnézzem. A legfontosabb, hogy utólag is beszerelhető, vagyis nem okoz kárt a lakásban. Nemcsak a burkolatot óvja, hanem az embert is, sőt még környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő. Egyrészt nem melegszik fel 30 C°-nál melegebbre, vagyis nem képes felgyújtani semmit. Nem enged ki káros anyagokat magából, hiszen egy teljesen új módszerrel készül, ami nem éget oxigént, ezzel óvva a Földet. A biztonsági szempontok után már rátérhettem az árakra. A fent linkelt részén az oldalnak minden egyes kis, de annál fontosabb apróságról szereztem tudomást és azt is megtudtam, hogy nagyjából mennyivel kell számolnom, ha tényleg ezt szeretném. A beszerelést megelőzi egy alapos terepszemle is, ahol megállapítják a pontos méreteket, aminek alapján fixálják a kifizetendő összeget, amire már más nem jön rá pluszban, vagyis az ár mindent magában foglal. A biztonság és az ár abszolút lenyűgözött, úgyhogy rátértem az apróságokra, mint például a komfortérzet. A kellemes érzetet a sugárzó hő segítségével biztosítja, nem a levegőt teszi meleggé, hanem a lakásban lévők érzetét, sőt még egészségesebbé is teszi a benti környezetet.

Úgy döntöttem nem habozom és árajánlatot kérek. Lehetőségem nyílt telefonon egyeztetni. Egy nagyon kedves emberrel beszéltem, aki mindent, amiről olvastam még egyszer ő is elmondta nekem, majd segített az árajánlattal is. Nem sokkal később ki is érkezett egy csapat, hogy a helyszíni szemlét elvégezhessék. Miután mindent felmértek, biztosítottak róla, hogy meg fogják tudni csinálni és utána nagyon jól fogom magam érezni. Ezután sem telt el túl sok idő, amikor megérkeztek a szakemberek, hogy beszereljék az elektromos padlófűtést a lakásomba. Gyorsan és precízen dolgoztak, kedvesek voltak és igazán értették a dolgukat. A termékre egyébként a cég 15 év garanciát vállal, emellett nem kell karbantartani sem és cserélni sem, ezzel is faragva a költségeken.

Azóta már élvezem az otthonom melegét és kedvem sincs kimenni a fagyos télbe, annyira jól érzem magam otthon. Úgy döntöttem, hogy a legtöbb edzést itthon fogom csinálni és csak legfeljebb heti kétszer megyek le az edzőterembe. Mivel már nincs hideg itthon, az izmaim sem merevednek el, nincs is okom kimenni a lakásomból. Azért a beszerelés után lementem az edzőmhöz és vittem neki egy ajándékcsomagot és megköszöntem a remek ötletet, amit adott, vagyis, hogy keressem fel az elektromospadlofutes.info/arak-kalkulator oldalt.

Ezután a lehető legtöbb ismerősömnek elmondtam, hogy mennyire jól jártam, hátha ők is kapnak a lehetőségen és rábízzák magukat erre a cégre. Jobbat nem is kívánhattam volna, így bátran merem ajánlani bárkinek, aki nem akar többé fűtésszámlát fizetni.