A legjobb motorolaj olyan, mint a bemelegítés

valvoline motorolajA kedvencem a testmozgásban a levezetés és a nyújtás. Szerintem, ha valaki komolyan veszi azt, hogy jót akar tenni a testével, akkor ezekre a lépésekre különös hangsúlyt fektet. Én évek óta járok tréningekre, és nagyon sok helyen kihagyják a levezetést, mintha az edzésnek pusztán annyiban ki kellene merülnie, hogy ugrálunk egy kicsit, húzogatjuk a testrészeinket, aztán mindenki mehet a dolgára. Az edzésnek kell egy ív, ami a bemelegítésnél kezdődik, aztán az intenzívebb mozgás jön, s végül a levezetés. Az edzések elejét és végét gyakran elnagyolják, de szerintem nagyon nem kéne, sokkal többet kellene ezekkel foglalkozni, hiszen akkor sokkal könnyebben el lehetne kerülni a későbbi sérüléseket. Egy meghúzott comb is sok keserűséget tud ám okozni! Az edzés iránti szeretetem miatt lettem személyi edző, így próbálom terjeszteni az igét, jobbá tenni a mozgásra vágyó emberek számára a közeget. Hétvégenként tartok aerobikot is, bár a csoport egyelőre elég gyenge fizikálisan, én nagyon szeretek velük foglalkozni, mert tudom, hogy a program végére látványos lesz az eredmény, amit majd közös erővel elérünk. Fogyni és izmosodni vágyók halmaza, én itt vagyok nektek! És nem kell félnetek, az én programom során egyikőtök sem fog megsérülni, mert én olyan vagyok, aki ad a bemelegítésre és a levezetésre, mert gyakorlatilag a legfontosabb dolgok a világon.

Mindenesetre az edzések miatt jöttem rá arra, hogy a testnek a bemelegítés olyan, mint a gépjárműveknek a Valvoline motorolaj, elvégre a gépektől, amelyeket mi, emberek állítottunk elő, nagyon sokat tanulhatunk magunkról. Hiszen szinte a saját képünkre alkottuk őket, vagy legalábbis bizonyos értelemben. Ahogy Isten is az embert. Bizonyos értelemben mi is istenek vagyunk, bár ezt gyakran jól titkoljuk, de hát most nem is ez a lényeg valójában.

Tehát a valvoline motorolajról először az olajwebshop.hu oldalán olvastam, ami az egyik kedvenc weblapom, mert magában foglal mindent, amit szerintem egy jó oldalnak magában kell foglalnia. Nagy választékot sorakoztat fel, és minden termékről részletes leírást ad, hogy még a kevéssé hozzáértők is képesek legyenek tájékozódni a témában, esetleg kiválasztani a megfelelő motorolajat. Emellett meg kell jegyezni azt is, hogy kiváló árral szolgálnak, és az itt rendelhető termékek minősége is kifogástalan, azt kell, hogy mondjam. Apukám autószerelő, és nagyon fontosnak tartja, hogy a családban mind jó minőségű olajat használjunk az autónkba. Szóval én szerencsés voltam, mert nekem apu segített kiválasztani a valvoline motorolaj tökéletes összetételét, de tényleg el lehet boldogulni egy autószerelő apuka segítsége nélkül is. Sok motorolaj volt beletöltve az autómba, mióta megszereztem a jogsimat, de egyértelműen a valvoline viszi a pálmát.

A motor érezhetően sokkal jobban érzi magát, mint én egy alapos bemelegítés után. Sokkal jobb a gyorsulása, és a hangja is egészen más. Apa azt mondta, hogy a motor élettartalma is növekedhet egy-egy a valvovilne termékéhez hasonló minőségi olaj használata során, én sajnos nem vagyok hozzáértő, de bízom apu szaktudásában, és reménykedem abban, hogy valóban így lesz.

Azóta a valvoline termékét már a barátom is használja, aki szintén testépítő, és neki is egyértelműen egy testépítős hasonlat jutott eszébe a használat során, ráadásul szintén a bemelegítésről. Örülök, hogy a valvoline eléri azt is, hogy egy húron pendüljünk. Mindenesetre nagyon jó termék, javaslom és ajánlom mindenkinek, akinek motorolajra van szüksége. Én nagyon szeretem, és tényleg érezhető az autó változása. Örülök, hogy ezt választottuk ki, és annak is, hogy a testmozgás miatt sokat tanulhattam az ilyen gépek működéséről, meg hogy mégis van bennük valami emberi, hiszen nekik is van szükségük bemelegítésre, a maguk sajátságos módján.