Még flottakezelésre is van egy jó ötletem

Mindig azt mondja a húgom, hogy néha túlságosan sokat beszélek, és néha talán kéretlen tanácsokat osztok. De sosem vettem ezt a szívemre, mivel tudom, hogy sokaknak segítenek a tanácsaim, illetve amikor neki valamire szüksége van, segítség kell neki, mindig hozzám fordul elsőként.

Így történ ez a minap is, mikor kiderült, hogy a munkahelyén flottakezelési gondokba botlottak, neki kellene kiválasztania, hogy kivel kössenek szerződést, de csak nemrég dolgozik a helyen, és így arról sincs fogalma, mi is az a flottakezelés és hogyan kellene egyáltalán hozzákezdeni a kereséshez.

Nem arról van szó, hogy magamat szeretném fényezni, de nekem erre is volt egy remek megoldásom. Mondhatni, hogy szerencsém volt, mivel nemrégiben olvastam egy cikket a http://www.flottakezeles.hu/ ajánlatairól és magáról a flottakezelésről is.

Nyitott vagyok a világra, az új dolgokra, így mikor a cikket elolvastam, a http://www.flottakezeles.hu/ oldalra is ellátogattam és elolvastam azokat a kis segédleteiket, amiket mindenki agyon dicsért, és nem kellett csalódnom. Közérthetően, de mégis a szakmának megfelelően magyaráztak el mindent, amit a flottakezelésről tudni kell, így végül ezt a frissen szerzett tudásomat a húgomnak is át tudtam adni.

De persze, hogy ne az enyém legyen az érdem, a nevében feliratkoztunk az ingyenes e-mail levélsorozatra, amiben további hasznos tippekkel szolgálnak azoknak az embereknek, akik nem olyan pengék az autóügyekben, mint ők. A testvéremnek is nagyon tetszettek ezek a tippek, tanácsok, és maga az egész cég is lenyűgözte. azt mondta, hogy nagyon jó választásnak tűnnek, így tüzetesebben át fogja nézni a kínált csomagjaikat is.

Így sikerült megoldanom a húgom problémáját, és csak az kellett hozzá, hogy nyitott szemmel járjak a világban. Szeretek blogokat olvasni és tanácsokat adni másoknak, segíteni nekik.