A párkapcsolatnak jót tesz az edzés, meg az Ibustar

Kitaláltuk a párommal, hogy mivel kevesebb időt tudunk együtt tölteni, csináljunk egy olyan közös programot, amikor együtt is tudunk lenni, meg mozgunk is. Az egyik kolléganőm ajánlotta a fitnesst, azon belül is a funkcionális tréninget, mert az nem annyira megerőltető, mégis alakformáló és izomépítő hatású is lehet, ha rendszeresen űzzük. Ezen felbuzdulva be is iratkoztunk egy fitness terembe, hogy akkor most megmutatjuk, hogy milyen ügyesek vagyunk. Hát, mondanom se kell, másnap alig bírtunk felkelni és a munkába is csak vonszoltuk magunkat. Fájt a hátam, fájt a karom, sőt a fenekem is sajgott. Kérdőre is vontam a kolléganőmet, aki ajánlotta ezt a testmozgást, hogy mégis mire gondolt, amikor azt mondta, hogy kevésbé megerőltető, de ő ekkor csak egy levél Ibustart tett elém, hogy vegyek be egyet, este pedig mehetek egy újabb edzésre. Egy idő után úgyis hozzászokik a testem.

Így is lett, de a párom alig akart velem jönni, végül mégis sikerült rávennem azzal, hogy most rossz, de aztán jó lesz. Edzés után rögtön bevettem egy Ibustart, és neki is adtam, mert tudtam, hogy szüksége lesz rá. Mivel a gyógyszer hatásosnak bizonyult, gondoltam, hogy egy kicsit utánanézek és beszerzek belőle, hogy a lelkesedésünk ne az izomfájdalomba fulladjon meg. Halványan emlékeztem, hogy a kolléganőm ezt internetről rendelte, úgyhogy átküldettem vele a linket, ahonnan Ibustart lehet rendelni, ráadásul jó áron. Első ránézésre megfogott a honlap; átlátható volt, tetszetős, és azt írták róla, hogy ez Magyarország leggyorsabb online gyógyszertára. A szállítási díjak is kedvezőek, ráadásul az egész országba szállítanak, úgyhogy senki nem marad orvosság nélkül. Azt írják, hogy 1-2 munkanap alatt házhoz viszik, ráadásul,ha három napra nő ez az idő, akkor a szállítási díjat elengedik. Mielőtt rányomtam volna a vásárlás gomba, végigfutottam a betegtájékoztatón, ahol le volt írva, hogy ez szteroid mentes, és nem csak izomfájdalmakra, hanem gyulladásokra, sőt közepesen erős lázra is alkalmazható. Nekem se kellett több, kértem belőle egy 20 darabos kiszerelésűt, és a párom javaslatára nem házhoz hozattam, hanem megnéztük, hogy hol lehet személyesen is átvenni, majd ő elmegy érte napközben.

Másnap vagy harmadnap jött az értesítés, hogy mehet érte, de addigra már éreztük, hogy jól haladunk az edzésekkel, mert már nem fáj annyira mindenünk, mint az első két alkalommal. Persze, ekkor még naivak voltunk, mert két hétre mindkettőnket ledöntött az influenza, és onnan újrakezdeni az egészet, igazi kihívásnak bizonyult. Az influenza átvészeléséhez is jól jött az Ibustar, de már az első nap éreztük, hogy nem biztos, hogy az elég lesz, ezért rendeltünk (ugyanonnan) egyéb lázcsillapítót, illetve immunerősítőt, de ezeket bizony már házhoz hozattuk, mert egyikünk se tudott (meg nem is akart) az utcára menni vagy egyáltalán emberekkel találkozni.

ibustarMiután összeszedtük magunkat, hogy újra edzésekre járjunk, annyira kijöttünk a formánkból, hogy szinte elölről kellett kezdenünk, és újra úgy sajgott mindenünk, mint a legelején. Szerencsére már tudtuk kezelni, úgyhogy nem adtuk fel. Egyik alkalommal esett az meg, hogy új arcok jöttek, és úgy tűnt, hogy jó kondiban vannak, talán jobban fogják bírni, mint mi pár hét után. Persze, ez nem így lett; a nőnek a végén már potyogtak a könnyei, a párja pedig ült a padon és masszírozta a lábát, hogy egyáltalán haza tudjon majd menni. Kicsit megsajnáltam őket, és megkérdeztem tőlük, hogy kérnek-e valamilyen fájdalomcsillapítót. Örömmel fogadták el az Ibustart, amit alaposan szemügyre is vettek, mert már akkor mondták, hogy nekik is kell ilyen, különben nem fogják bírni. Rögtön ajánlottam is azt az online felületet, ahonnan mi is rendeltük, mert megbízható és praktikus. Kíváncsi voltam, hogy ott lesznek-e a következő edzésen, de meglepetésemre ott voltak, és mosolyogva köszöntöttek. Azt mondták, hogy ha nem kapnak tőlem aznap fájdalomcsillapítót, valószínűleg ma már nem jöttek volna, de így azért megkönnyítettem nekik a testmozgást.

Azóta is – ha már nem is olyan rendszeresen – de igyekszünk gyakran eljárni ezekre a funkcionális tréning órákra, hogy ezzel is építsük a kapcsolatunkat és hozzájáruljunk a testünk kondijához.