Saját tervezésű edzésterv motoros nadrágban!

Az életünk pörög és észre se vesszük, mennyire elhanyagoljuk a mozgást. Pedig a legminimálisabb mozgás is rettentő fontos, mert a szervezet, az izomzat igényel, különben beáll és fájni kezd. Orvosnál pedig nem jó az értékes időnket eltölteni, mert abból biztos, hogy gyógyszer lesz, ami drága mulatság.

Világi lusta címét viseltem én is magamon, és amikor végre sikerült megvennem régóta kiszemelt kétkerekű motorral hajtott jószágomat, onnantól az a kevés gyaloglás is kimaradt az életemből, mert mindenhova gurulva közlekedtem! Egyszer csak azt vettem észre, hogy már megáll a sörös doboz a hasamon. Rájöttem ideje változtatni, de eljárni otthonról ezért nem volt kedvem, futni pedig az fusson, akit kergetnek, így otthon kitaláltam magamnak egy edzéstervet, amit sok videóból szemezgettem ki. A különlegessége ennek a mozgástervnek, hogy motoros nadrág van rajtam közben a nagyom siker érdekében. Furán hangzik, viszont félelmetes mennyire beválik!

Mondjuk ehhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű ruhanemű. Szerencsém volt, hogy rátaláltam arra a webshopra ahonnan rendeltem, mert mindig kicsit félve rendelek online. Szerintem még mindig veszélyes és sok az átverés, de amikor az oldal végig olvastam a vásárlói véleményeket és az egekbe magasztalták a boltot, ki kellett próbálnom! Valóban nem légből kapott véleményezések voltak. Gyors gördülékeny ügyintézés, elegendő információ feltüntetése, ha netán az ember elakadna és mind ezek mellett gyors kiszállítás. Komolyan mondom, öröm volt a rendelés! Az kiszállított ruhák pedig kiváló minőségűek és öröm hordani őket. Örülök, hogy nem csak fekete holmik vannak, mert kicsit sablon a fekete motoros szerelés és különben is, ha több színben pompázik az ember, jobban megnézik, mikor száguldozik jobbra-balra.

Tehetném akkor csak ezekben a ruhákban élnék. Na, jó… Talán alváshoz levenném, mert szeretem a szabadságot a takaró alatt, viszont az edzést motoros nadrágba végezni kihívás. Nagyon jól izzad benne az ember, ezért sok zsírt éget és nem tudom, valahogy a mozgáskultúrám más benne.

Majdnem 1 hónapja végzem a gyakorlatokat a különös edzőruhámban és 7 kilót sikerült fogynom, a lábaim pedig hihetetlenül kiszálkásodtak! Talán már lenne elég erő bennük, hogy meg tartsam a motorom amikor egy kerekezni próbálok vele. Nem eltitkolt vágyam, hogy néhány trükköt elsajátítsak a kétkerekűn, de ehhez kell a jó fizikai állapot és védőfelszerelés is! Természetesen egyértelmű, honnan fogom beszerezni az öltözetet a mutatványokhoz, de az még kicsit arrébb van, előbb a jó kondi szükséges.

Tanácsolom minden lusta embernek, aki nem tudja magát motiválni mozgásra, hogy otthon essen neki először a saját tempójában a saját gyakorlataival, hogy a testét rávezesse a mozgás örömére. Ha minden kötél szakad, akkor pedig vásárolj egy robogót és legalább a friss levegőre menny ki vele!