Sok mindent láttam már személyi edzőként, de motoros csizmába edzeni…

11 éve dolgozok edzőként, már 6 éve ugyan abban a fitneszterembe, sok féle, fajta fogyni, erősödni vágyó emberrel találkoztam, akik minden féle badarsággal álltak elém, hogy katalizálják alakformálásuk folyamatát. Pedig nincs másra szükség fogyásnál, vagy izom növelésnél, csak arra, hogy agyban eldöntsük, és mindennap tegyünk érte, jó esetben minél keményebben és persze türelemre! Nem szabad azonnal várni a sikert, mert ez egy hosszabb folyamat és sok tényező közrejátszik a változás hatékonyságában. A múltkori eset azonban egy örök emlék marad, mert nem hittem el, hogy ezt valaha át fogom élni!

Egy érdekes motoros forma jött be, hogy szeretne leadni a hasából. Ez az igazi, bőrdzsekis, izzadságszagú vad motoros, fejkendőben és bőrmellényben. Még jó, hogy az edzésre átöltözött nagyjából. Azért csak nagyjából, mert a lábán hagyta a motoros csizmáját… Próbáltam hatni rá, hogy nem olyan szerencsés, ha a lában van a csizma, mert nem tud olyan hatékonysággal bizonyos feladatokat elvégezni. Erre azt a választ kapta, hogy látott egy videót, ahol kifejtették, hogy a nehéz motoros csizmában, miért érdemes tornázni, mennyivel hatásosabb… Aztán megpróbáltam higiéniai okokból le parancsolni a lábáról a csizmát, de nem volt mocskos és ráadásul azt is megkaptam, hogy ez egy szerencse lábbeli, ezért nem szívesen válna meg tőle. Végül is felnőtt ember, ő tudja, nem húztam tovább az edzeni vágyók idejét a szélmalomharcommal. Levezényeltem egy bő órás intenzív testmozgást és ezalatt annyira csak azt a lábbelit bámultam, amit a motoros fazon hordott.

A mozgás végeztével, odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy valóban hatásosabbnak érezte-e így az edzést?! Természetesen igent mondott, majd még egy kérdést tettem fel neki. A motoros csizmáról kérdeztem, hogy a honnan szerezte be, mert eszembe jutott, hogy keresztapám születésnapja nemsokára itt lesz és mivel ő is imád motorozni, lehet, beszerzek neki egy fain surranót hozzá!

Mesélt egy kicsit a webshopról a motoros fazon, aki az edzésem végén faggattam, ahonnan rendelni szokott. Elmondta, hogy nagyon széles termékválaszték van, csak a legjobb, legmegbízhatóbb márkák. A rendelés menete egyszerű és zökkenőmentes, eddig mindig a megbeszéltek alapján ment minden, szóval csak ajánlani tudja, de hogy biztosan meggyőzzön megadta a linkjét az oldalnak.

Levezettem még aznap pár edzést, aztán hazafelé a buszon ránéztem telefonomról az oldalra. Végre egy olyan honlap jött be, ami mobiltelefonra is remekül működik, nem esik szét, minden funkciója remekül működött. Valóban széles termékpaletta volt, bukósisakoktól kezdve a motor ápolásáig minden. Meggyőző volt az oldal, főleg miután otthon PC-n is átböngésztem és szembe jött velem a legideálisabb motoros csizma amit, azon nyomban meg is rendeltem.

Valóban a megbeszélt feltételek szerint ment a rendelés menete, és semmi probléma nem adódott. Bár el is várható, hisz manapság már nem szabad, hogy probléma legyen az online vásárlással, hisz ebben van a jövő!

Keresztapám nagyon örült az ajándéknak és meg is említette, milyen szép darabot sikerült kiválasztanom. Pont akkortájt akart venni új csizmát, de én megelőztem, viszont utána kérdezett hol vásároltam be, mert annyira tetszett neki, hogy szívesen böngészne hasonló minőségű termékek közt. Én megadtam azt az oldal, amit én is csak úgy kaptam, aztán jó szerencsét kívántam, hogy ne költse el minden vagyonát ott, mert ismerem, hogy mennyire nem tudja megállni azt, ha valami megtetszik neki, ne vegye meg.

Pár alkalmon még volt a vicces motoros fazon, aki motoros csizmában edzett, de aztán nem jött, lehet rájött, hogy jobb nagy hassal élni, nagy presztízst jelent a has az ő körében. Mindenesetre örültem, hogy tudomást szereztem erről a remek motoros boltról, mert keresztapám, azóta is előszeretettel használja!