A sportos lányok és a buli

Már írtam a múltkor, hogy a kolléganőmmel járunk edzeni, és úgy néz ki, ez a kis szokásunk kezdi kinőni magát. Először két barátnőm csatlakozott hozzánk, nagyon jól kijönnek Gabival, a kolleganőmmel.

Ezek után Gabi egyik barátnője is kipróbálta az edzéseinket, és a végén a nővérét is magával hozta.

Így most 6-an járunk edzeni. Persze nincs mindenki mindig jelen, mert sok az egyéb kötelezettség, de igyekszünk.

Gabi barátnője, Kinga nemrég szólt, hogy a hétvégére ne tervezzünk semmit, mert a húgának, Annának csinálunk meglepetés bulit vidéken, a szülői házban.

party kellékekMár mindent eltervezett, beadta Annának, hogy a szülei ragaszkodnak a közös családi ünnepléshez. Eközben persze elküldte őket otthonról, hogy ne zavarjanak. Marha jó a vidéki ház, ugyan még csak képen láttam, de Kinga is mondta, hogy az utolsó a faluban, és mulathatunk bárhogyan, nem zavarunk senkit. Amúgy is vágytam már rá, hogy kiszabaduljak kicsit a városból.

Tegnap hárman ebédeltünk, Gabi, Kinga és én, hogy megbeszéljük a részleteket. Abban maradtunk, hogy Kinga leviszi Annát autóval, mi pedig Gabival a többieket. Kinga majd ad egy kulcsot, mert nekünk kellene leghamarabb megérkezni, hogy elő tudjunk készülni. Ugyanis a mi különítményünk felelős a party kellékekért. Azt mondta, az is lehet, hogy a szüleinek szól inkább, hogy várjanak meg minket, mert akkor el tudják magyarázni nekünk, hogy mi hol van, meg ilyesmi. Én erre azt javasoltam, hogy akkor ne is pateroljuk ki őket az elején, mert biztosan nem bánják, ha láthatják Annát a születésnapján. Kinga, akinek sokszor feszült a helyzete a szüleivel, szájhúzva ugyan, de belement a dologba, azt mondta, elintézi.

Gabi a munka végén átjött hozzám, hogy megrendeljük a party kellékeket. Szerencsére egy honlapról be tudtuk szerezni az összes szükséges dolgot, már csak arra várunk, hogy megjöjjenek a cuccok.

Este még fölhívtam a lányokat, hogy tájékoztassam őket a dologról. Barbi rögtön fölajánlotta a maradék party kellékeit, azt mondta van egy csomó cucca, ami megmaradt a régebbi bulikból. Elmeséltem neki, hogy mér megrendeltük a szükséges dolgokat, de mondtam, hogy biztosan jól fognak még jönni valamikor a maradék kellékei.

Már csak azt kellett kitalálnunk, hogy mit adunk ajándékba Annának. A nagy szervezési lázban erről teljesen elfeledkeztünk. Barbival annyiban maradtunk, hogy a közös hobbi jegyében, valamilyen komolyan sportcuccra kéne neki összedobnunk közösen. Nekem tetszett az ötlet, megbeszéltük, hogy szólunk a többieknek és másnap újra konzultálunk a dologról.

Lehet, hogy én azért még ma fölhívom Kingát, és megkérdezem, van-e valamilyen dolog, amire Anna különösen vágyik, meg arról is értesítem, hogy a party kellékekkel kapcsolatban minden sínen van.

Meglátjuk, mit mond, remélem lesz valami jó ötlete, mert nekem semmi nem jut eszembe.