Testedzés a megfelelő öltözetben

Biztosan mindannyian tudjátok, hogy a testedzéshez nem elég a megfelelő sportágat megtalálni és egészségesen étkezni, de az edzésekhez használt felszerelésre és épp olyan figyelmet szükséges fordítani! Ez alól nem képezhet kivételt az edzéseken viselt ruházatunk sem, hiszen az utolsó élmény amivel edzések alatt szeretnénk megörvendeztetni magunkat, egy nem jól szellőző edzőcipő, vagy egy rossz minőségű anyagból készült póló. Én nagyon nehezen vettem rá magam az edzésre és a megfelelő, rendszeres testmozgásra – pedig elmúltam már harminc, nincs mese, a szervezetem segítségért és egészségesebb életmódért kiáltott. Ezért beiratkoztam egy jóga tanfolyamra,és kezdetét vette az életmódváltás.

Csakhogy a jó edzéshez megfelelő edző ruházat is dukál, én pedig nem vagyok egy egyszerű eset, ha ruházkodásról van szó. A legtöbb edzésről ismert társam mackónadrágban és egy kinyúlt pólóban nyomja, hogy minél kényelmesebb legyen a számára a testmozgás. A kényelemmel önmagában semmi baj nincsen, de tudjátok, hogy van ez: bárhová megyek, én igenis szeretek stílusos és egyedi maradni, és ez alól a jóga órák sem kivételek. Viszont ahogy nézegettem a szóba jöhető ruházatot, egyszerűen semmi sem tetszett meg eléggé. Ekkor jutott eszembe egy különös ötlet: póló készítés! Ezzel nem lőhetek félre, így biztosan olyan edző cuccom lesz, ami másnak nem, és a humorérzékemet is megcsillogtathatom az egyedi edzőcuccomon!

A Lolmarkt csapata egyszerűen verhetetlen póló készítésben, én a saját jógás pólóimat is erről az oldalról szerzem be. A csapat minőségi alapanyaggal dolgozik, csakis prémium minőségű pólókat árulnak, így nem kell attól tartanom, hogy edzés közben nem elég légáteresztő a pólóm, így még jobban megizzadok, vagy az izzadság esetleg kicsípi a bőröm, vagy borzasztó viszketésnek lennék kitéve. A pólók nagyon jó szolgálatot tesznek, ráadásul az én ízlésemnek megfelelő mintát és feliratot kérhetek rájuk. Akik még kevésbé járatosak a póló készítésben és az egyedi minták tervezésében, annak azt ajánlom, hogy válogassanak kedvükről a katalógusból. Női és férfi pólókhoz valamint pulóverekhez is végtelen a lehetőségek tárháza: válogathatunk mintát és feliratot alkalomhoz illően, így például szülinap, névnap, karácsony, esetleg legény- vagy lánybúcsúk alkalmából, nézelődhetünk állatos pólók között, keresgélhetünk filmes témában, de akkor érdeklődési körnek megfelelően is találhatunk valamit, ami passzol.

Ha meg van a kiválasztott minta, póló készítéskor és rendeléskor arra is figyeljünk, hogy ezeknek a pólóknak egy picit más a méretezése: a férfi pólók bővebbek, a női pólók szűkebbek az átlagosnál, így érdemes megnéznünk az oldal által ajánlott mérettáblázatot és követnünk a mérési útmutatót, mielőtt nagyon belelendülünk a rendelésbe. Persze ha ettől függetlenül elnéztük a méretet, nincs ok az aggodalomra: 14 napon belül számla ellenében személyesen az üzletükben kicserélik (ez díjmentes szolgáltatás), de szállítási költség megfizetése ellenében van lehetőségünk futár szolgálattal vagy postával is kérni a cserét.

Nekem nagyon bejött a szolgáltatás, csak ajánlani tudom mindenkinek. Sőt, a jógatársak közül is volt már, aki innen rendelt jóga pólót – szóval, hajrá gyerekek, rendeljetek egyedi edzőpólót!